You are not lost, you are here.

Hei, leuk dat je er bent. Ik ben Fanny, enthousiaste Side-Kick voor creatieve & bezielde ondernemers.

Als ze mij vroeger de vraag stelden wat ik later wilde worden zei ik altijd: “De wereld zien!”. Ik dacht niet aan een specifieke job, maar ging uit van mijn gevoel. Ik wou plekjes ontdekken, culturen proeven en vooral veel boeiende mensen ontmoeten…

Daarom koos ik voor Latijn-Moderne talen. De talen zouden me helpen connecteren met de boeiende mensen op mijn pad. Logischerwijs koos ik daarna om “Toerisme & Management” te studeren. Vele jaren en reisavonturen later voel ik me nog steeds een ontdekker. Deze keer niet in verre landen, maar in Limburg en nog meer in het ondernemerschap als Side-Kick voor creatieve ondernemers.

Stel je voor dat jij kan doen wat je het liefste doet. Je kan je volledig focussen op jouw creatief project of dienst. Je voelt de vrijheid om te ondernemen zoals jij dat wil. Dat kan! Omdat ik jou kan ontzorgen van enkele taken. Ik ondersteun jou met een positieve en doelgerichte mindset,  authentieke marketing, Instagramstrategie, styling & fotografie … Zo krijg jij tijd en ruimte om in je creatieve flow te bewegen.

Hoe zou dat voelen als je weet dat er iemand is die met je meedenkt, een warme spiegel op moeilijke momenten? Mijn missie is dat jij onderneemt met goesting & vertrouwen, zodat jouw dienst of product de wereld in kan!

Wist je dat mijn favoriete film “Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain” is? De film beschrijft het sprookjesachtige en romantische verhaal van Amélie die op een dag besluit dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig kan maken. Dat is nu net wat ik ook wil doen voor jou. 

Ik ben heel benieuwd naar jouw persoonlijk verhaal en waarmee ik jou kan helpen om lichter te ondernemen. Stuur me een mailtje als je graag es op koffie-date wil. Dan pinnen we samen een ontmoeting in onze agenda, hier in Limburg of elders met de voetjes in zee.

Ik kijk er naar uit! 

Zonnegroet, Fanny